2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Magyarország élőben

Novák Katalin: A magyar érdekek és a jobboldali értékek mentén politizálunk

Az európai konzervatívok által lakott ház az utóbbi időben egyre üresebbé vált, megmaradt lakói pedig még egymás között is alig mertek nyíltan beszélni. „Mi készen állunk arra, hogy újra élettel töltsük meg ezt a házat” - írta Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a Fidesz alelnöke, aki a Magyarország élőben című műsorunk vendége volt.

„Csak, hogy tisztázzuk Manfred Weber állítását gyakorlatilag praktikusan a Fidesz szövetségi rendszere vagy szövetségi elképzelései nem változtak?”

-        kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„Az EPP változott elsősorban és a mi szövetségi politikánk vagy egyáltalán az a logika, amely mentén szövetséget kötöttünk, az mindenkor elsősorban a magyar érdekeket tartotta szem előtt, másodsorban pedig a jobboldali értékeket, tehát a magyar érdekek és a jobboldali értékek mentén politizálunk. Ez így van most is és így lesz a jövőben is. (…) Az EPP ténylegesen szövetséget kötött a baloldallal, de azért nem mindenki. Nem mindegyik EPP-s tagpárt tolódott el ennyire baloldali irányba. Sajnos nagyon sokan adták fel a korábbi elveiket, nagyon sokan adták fel a valódi jobboldali értékeknek a képviseletét”

-        válaszolta Novák Katalin.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!