2020. augusztus 3.,
hétfő, Hermina napja

Németh Szilárd: A bevándorláspártiak meg sem akarják várni az emberek döntését

Hír TV

2019. május 21., kedd 20:34

Meggyengültek és félnek a bevándorláspárti erők, ennek tudhatók be azok a javaslatok, amelyek Magyarország szavazati jogának megvonásáról és egyéb szankciókról szólnak - jelentette ki Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára Magyarország élőben című műsorunkban. A politikus az osztrák belpolitikai válságot a bevándorláspártiak akciójának tartja.

Az EP-kampány részének nevezte Németh Szilárd, hogy az Európa Tanács legújabb jelentése szerint az emberi jogok magyarországi megsértése negatív hatással van a jogállamiságra. A politikus szerint a bevándorláspárti politikusok féltik a pozíciójukat, ezen kívül folyamatosan azon dolgoznak, hogy migránsokkal árasszák el Európát, így nem meglepő, hogy egy olyan jelentés született, ami szerint Magyarország folyamatosan megsérti az emberi jogokat.

Földi-Kovács Andrea műsorvezető felvetésére, miszerint a liberális Guy Verhofstadt azt javasolta, hogy a bevándorlásellenes országok vétójogát meg kell vonni, a szocialista Frans Timmermans szerint pedig el kell törölni az egyhangú döntések követelményét az Európa Tanácsban, Németh Szilárd elmondta, ezek a politikusok meggyengültek és félnek és teljesen alkalmatlanok a migrációs problémák kezelésére.

Nyomják a bevándorlást, mint süket a csengőt, ezt a politikát akarják tovább folytatni és ez alá rendelnek mindent, már meg sem várják az emberek döntését

– mutatott rá Németh Szilárd.

A parlamenti államtitkár egyértelműen a bevándorláspárti erők akciójának tartja azt is, hogy belpolitikai és kormányválság alakult ki Ausztriában, hiszen - mint azt kiemelte - látható, hogy egy nemzetállami kormány ellen, egy példás jobboldali működést mutató kormány ellen történt meg ez a támadás.

Teljes beszélgetés:

 

Hír TV