2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Magyarország élőben

Németh Szilárd: A bevándorláspártiak meg sem akarják várni az emberek döntését

Meggyengültek és félnek a bevándorláspárti erők, ennek tudhatók be azok a javaslatok, amelyek Magyarország szavazati jogának megvonásáról és egyéb szankciókról szólnak - jelentette ki Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára Magyarország élőben című műsorunkban. A politikus az osztrák belpolitikai válságot a bevándorláspártiak akciójának tartja.

  • Németh Szilárd: A bevándorláspártiak meg sem akarják várni az emberek döntését

Az EP-kampány részének nevezte Németh Szilárd, hogy az Európa Tanács legújabb jelentése szerint az emberi jogok magyarországi megsértése negatív hatással van a jogállamiságra. A politikus szerint a bevándorláspárti politikusok féltik a pozíciójukat, ezen kívül folyamatosan azon dolgoznak, hogy migránsokkal árasszák el Európát, így nem meglepő, hogy egy olyan jelentés született, ami szerint Magyarország folyamatosan megsérti az emberi jogokat.

Földi-Kovács Andrea műsorvezető felvetésére, miszerint a liberális Guy Verhofstadt azt javasolta, hogy a bevándorlásellenes országok vétójogát meg kell vonni, a szocialista Frans Timmermans szerint pedig el kell törölni az egyhangú döntések követelményét az Európa Tanácsban, Németh Szilárd elmondta, ezek a politikusok meggyengültek és félnek és teljesen alkalmatlanok a migrációs problémák kezelésére.

Nyomják a bevándorlást, mint süket a csengőt, ezt a politikát akarják tovább folytatni és ez alá rendelnek mindent, már meg sem várják az emberek döntését

– mutatott rá Németh Szilárd.

A parlamenti államtitkár egyértelműen a bevándorláspárti erők akciójának tartja azt is, hogy belpolitikai és kormányválság alakult ki Ausztriában, hiszen - mint azt kiemelte - látható, hogy egy nemzetállami kormány ellen, egy példás jobboldali működést mutató kormány ellen történt meg ez a támadás.

Teljes beszélgetés:

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!