2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Magyarország élőben

Nacsa Lőrinc: Húsvétig a mostani regisztráltakat be lehet oltani

  • Nacsa Lőrinc: Húsvétig a mostani regisztráltakat be lehet oltani

Ezzel a baloldali kormányok utolsó bűntettét is sikerül meg nem történté tenni – ezt Orbán Viktor miniszterelnök mondta a Kossuth Rádióban, a 13. havi nyugdíjjal kapcsolatban, amit a baloldal annak idején válságkezelés címén elvett a nyugdíjasoktól, most pedig a kormány igyekszik visszaadni.

Ma folyósítják ugyanis a visszavezetett 13. havi nyugdíj első részét, amivel kapcsolatban Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője volt Velkovics Vilmos műsorvezető vendége, Magyarország élőben című műsorunkban.

„Ha kitartunk a mostani intézkedések mellett, hogyha ezek a korlátozó intézkedések még egy darabig hatályban lesznek és közben a folyamatosan beérkező vakcinaszállítmányokkal egyre több és több embert tudunk beoltani, akkor magunk mögött tudjuk majd hagyni a járványt is egy idő után és fokozatosan és felelősségteljesen a korlátozó intézkedéseket is.”

- hangsúlyozta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője.

„Húsvétig a mostani regisztráltakat be lehet oltani.”

- jegyezte meg Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője.

„A legidősebbeket oltják, illetve egy típusú vakcinával a 60 év alatti krónikus betegeket.”

- mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője.

„Én azt gondolom, hogy a baloldal oltásellenes, hiszen támad vakcinákat. A baloldalnak az az érdeke, hogy elhúzódjon ez a válság és ezalatt a kormányt tudja támadni, mert azt gondolja, hogyha az országnak rossz, akkor az rossz a kormánynak és az jó a baloldalnak. Mi nem így gondolkodunk, mi a szakemberekben bízunk.”

- tette hozzá Nacsa Lőrinc.

„Mi a válsághelyzetben sem szeretnénk megfeledkezni az idősekről, erről szól a 13. havi nyugdíj visszaépítése, aminek az első részletének a kézbesítése ma kezdődött meg.”

- mondta Nacsa Lőrinc, a korábban Gyurcsány Ferenc által megvont 13. havi nyugdíj kapcsán.

Hír TV

Kapcsolódó anyagok:

A DK szerint 2010 előtt jobb volt a nyugdíjasok helyzete

Megkezdődött a 13. havi nyugdíj visszavezetése

Ma érkezik meg a 13. havi nyugdíj első részlete

Orbán Viktor: Aki időt nyer, életet nyer

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!