2021. augusztus 5.,
csütörtök, Krisztina napja

Nacsa Lőrinc a tüntetőknek: ők egy szellemet kergetnek

2021. június 14., hétfő 20:09

A pedofilellenes törvénycsomag egyrészt szolgálja az elrettentést, másrészt pedig a gyermekek megvédését szolgálja – hívta fel rá a figyelmet Nacsa Lőrinc, a KDNP képviselője Magyarország élőben című műsorunk hétfői adásában.

Velkovics Vilmos felvetésére, hogy az egyik legnagyobb kritika a javaslattal kapcsolatban az, hogy összemossa a homoszexualitást és a pedofíliát, Nacsa Lőrinc elmondta, egy gyermeknek nem kell szembesülnie a szexualitást öncélúan bemutató reklámokkal, nem kell szembesülnie a nemváltást propagáló műsorokkal, vagyis a gyermekek védelme köré csoportosulnak a javaslatok.

Mindenkinek jogos igény az, hogy a gyermekeinket védjük meg

– tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy a Parlament előtti Kossuth téren hétfő este mi ellen tüntetnek, a politikus elmondta, ők azért demonstrálhatnak, mert Magyarország átoltottság tekintetében a világ élvonalába tartozik, ezen kívül hazánkban mindenkinek joga van elmondania a véleményét.

Egy szellemet kergetnek, mert a törvényjavaslat a gyermekek érdekeit szolgálja (…) ők ennek az ellenkezőjét állítják, egyfajta szellemharcként

– mutatott rá.

Teljes beszélgetés:

KAPCSOLÓDÓ: 

Személyeskedő vitákkal indult a parlament utolsó tavaszi ülése

Deák Dániel: Gyurcsányék nem az emberek nyelvén beszélnek