2021. január 27.,
szerda, Angelika napja

Nacsa Lőrinc: A baloldal csak a kamuzásra és a hergelésre képes

Hír TV

2021. január 13., szerda 19:30

Március óta a baloldal politikusai folyamatosan támadják a járvány elleni védekezést, az ebben résztvevő szakembereket, az egészségügyi rendszert. De ezzel akadályozzák is azt, mivel a szakembereknek az ő alapvető vádjaikkal kell foglalkozniuk a munkaidejükben az életmentés helyett sokszor - mondta el Nacsa Lőrinc a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A KDNP-s képviselő mindezeken túl azt is kijelentette, hogy tele van a Jobbik gyanús ügyekkel, amelyeknek sosincs következménye.

Hadházy Ákosnak ítélte a januári „Kamuvideós Korózs-díjat” a KDNP frakciószóvivője. Nacsa Lőrinc szerint Hadházy visszaeső rémhírterjesztő, visszataszító, aljas és kegyeletsértő, amit művel.

Melyik „alakítása” miatt ítélte oda Hadházy Ákosnak a díjat: a vízimentőst ért támadás miatt, az üres kórházi folyosókat mutató videója miatt vagy a szentendrei kegyeletsértő tartalom miatt

– tette fel a kérdést Velkovics Vilmos műsorvezető.

Március óta a baloldal politikusai folyamatosan támadják a járvány elleni védekezést, az ebben résztvevő szakembereket, az egészségügyi rendszert. De ezzel akadályozzák is azt, mivel a szakembereknek az ő alapvető vádjaikkal kell foglalkozniuk a munkaidejükben az életmentés helyett sokszor. (...) Csak kamuzni és hergelni tudnak

– mutatott rá a képviselő.

Nacsa Lőrinc ezt követően arról beszélt, hogy a Korózs-díjat, amely nevét a kamuvideós baloldali politikusról kapta először Szabó Tímea kapta meg, most pedig a fekete öves álhír-gyártó Hadházy Ákos, aki folyamatosan támadja az egészségügyi dolgozókat. A KDNP-s politikus azt is hangsúlyozta a beszélgetés során, hogy

Hadházy azzal is hatalmas károkat okoz, hogy a közösségi médiában felelőtlenül rémhíreket terjeszt. (…) Ez pedig azért veszélyes, mert a követői között lehetnek olyanok, akik ezeket az álhíreket elhiszik, (…) és ezzel alááshatják többek között az emberek bizalmát az egészségügyi dolgozókkal szemben.

Az országgyűlési képviselő ezt követően kitért arra, hogy a díj csak egy figyelemfelhívás, és kiemelte, hogy egy járványhelyzetben a hiteles tájékoztatás a legfontosabb, legyen szó az oltás biztonságáról vagy arról a protokollról, amely a háziorvosok felkeresését illeti.

A járvány elleni védekezés mellett Velkovics Vilmos Nacsa Lőrinccel a Jobbik gyanús ügyeit érintette a műsorban, amelyek sosem vonnak maguk után igazi következményeket. 

Teljes beszélgetés:

Kapcsolódó:

Bagyó Sándor: A kollégánk jogosult volt a vakcinára

Hír TV