2021. június 21.,
hétfő, Alajos, Leila napja

Menczer Tamás: A Gyurcsány-családot a tények nem szokták zavarni

Hír TV

2021. május 10., hétfő 19:55

A WHO sürgősségi felhasználási listájára vette a Sinopharm vakcináját, ezzel a hatodik oltásként kapta meg a WHO biztonsági, hatékonysági és minőségi engedélyét. A Magyarország élőben vendége Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára volt.

„A WHO engedélye nem elegendő Dobrev Klárának. Azt mondta, hogy ő csak az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott oltóanyagot adatná be a családjának. Arra a kérdésre, hogy a keleti oltóanyag ment-e életeket azt mondta, hogy „Honnan tudhatná ezt bárki is?”

-        mondta Velkovics Vilmos műsorvezető.

„Ha ez nem lenne egy súlyos kérdés, akkor csak annyit mondanék, hogy azt tudjuk, hogy a Gyurcsány-családot a tények olyan nagyon nem szokták zavarni. „Hazudtunk reggel, éjjel meg este, trükkök százai" , stb. stb. De a tények világosak. Magyarországon több mint 1 millió 700 ezer ember kapott keleti vakcinát, a beoltottak nagyjából 40 százaléka. Ha ezek a vakcinák nem lennének hatásosak, akkor hogyan lenne lehetséges az, hogy Magyarországon a harmadik hullám csúcsához képest, fokozatos nyitás mellett folyamatosan javulnak a járványügyi adatok?”

-        válaszolta Menczer Tamás.

Hír TV