2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Magyarország élőben

László Viktor: „6-7 millió magzat veszett el 1956. június 4-e óta”

A Magyarország élőben extra vendégei Görgey Zsuzsa a „Séta az életért” szervezője és László Viktor az „Ez az a nap” szervezője.

  • László Viktor: „6-7 millió magzat veszett el 1956. június 4-e óta”

 

"Séta az életért. Idén immár tizedik alkalommal rendezik meg a felvonulást, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a magzati és egyben az emberi élet szeretetére, védelmére, tiszteletben tartására. Az ország egészséges jövőjét szem előtt tartva a szervezők szeretnék ráirányítani a társadalom figyelmét az ismeretterjesztés, a szexuális felvilágosítás és a prevenció szükségességére. A séta június 4-én 14:00 órakor indul a Hősök teréről. A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy online csatlakozzon a felvonuláshoz, ezzel támogatva az élet védelmét."

Mondhatjuk azt, hogy június 4-e a kétszeres veszteség napja, csütörtökön lesz 100 éve, hogy aláírták a trianoni békediktátumát és 1956. június 4-e óta engedélyezett az abortusz hazánkban.

Ahogy László Viktor fogalmazott

6-7 millió magzat veszett el 1956. június 4-e óta napjainkig.

A legfrissebb statisztikák szerencsére már pozitív változásokról számolnak be, csökken az abortuszok száma Magyarországon. Görgey Zsuzsa elmondása szerint

a javuló mutatók 10 év kemény munka eredményei.

Kormányzatunk családvédelmi politikája és az életvédők alázatos munkájának köszönhető. A „Séta az életért” idén is a Hősök teréről indul. Facebookon és a helyszínen is lehet csatlakozni.

Teljes beszélgetés: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!