2020. augusztus 8.,
szombat, László napja

László Viktor: „6-7 millió magzat veszett el 1956. június 4-e óta”

Hír TV

2020. június 2., kedd 19:04

A Magyarország élőben extra vendégei Görgey Zsuzsa a „Séta az életért” szervezője és László Viktor az „Ez az a nap” szervezője.

 

"Séta az életért. Idén immár tizedik alkalommal rendezik meg a felvonulást, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a magzati és egyben az emberi élet szeretetére, védelmére, tiszteletben tartására. Az ország egészséges jövőjét szem előtt tartva a szervezők szeretnék ráirányítani a társadalom figyelmét az ismeretterjesztés, a szexuális felvilágosítás és a prevenció szükségességére. A séta június 4-én 14:00 órakor indul a Hősök teréről. A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy online csatlakozzon a felvonuláshoz, ezzel támogatva az élet védelmét."

Mondhatjuk azt, hogy június 4-e a kétszeres veszteség napja, csütörtökön lesz 100 éve, hogy aláírták a trianoni békediktátumát és 1956. június 4-e óta engedélyezett az abortusz hazánkban.

Ahogy László Viktor fogalmazott

6-7 millió magzat veszett el 1956. június 4-e óta napjainkig.

A legfrissebb statisztikák szerencsére már pozitív változásokról számolnak be, csökken az abortuszok száma Magyarországon. Görgey Zsuzsa elmondása szerint

a javuló mutatók 10 év kemény munka eredményei.

Kormányzatunk családvédelmi politikája és az életvédők alázatos munkájának köszönhető. A „Séta az életért” idén is a Hősök teréről indul. Facebookon és a helyszínen is lehet csatlakozni.

Teljes beszélgetés: 

Hír TV