2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Magyarország élőben

Kósa Lajos: Tarlós István az egyetlen épkézláb jelölt

Csatatérré változtatná az önkormányzatokat az ellenzék Kósa Lajos szerint. A Fidesz önkormányzati kampányvezetője a Bálványosi Szabadegyetem és Diáktáborból jelentkező Magyarország élőben című műsorunkban emlékeztetett: az ellenzék többször kijelentette: az önkormányzati tisztségek elnyerését a Fidesz-kormánnyal vívott küzdelemre használnák. Kósa Lajos csodavárásnak tartja az ellenzéki összefogást, amely már több ízben kudarcot vallott.

  • Kósa Lajos: Tarlós István az egyetlen épkézláb jelölt

Ukrajna NATO tagságát számost NATO tag is ellenzi - mondta Kósa Lajos az interjú elején. Elmondta Ukrajna területi vitában van részben Oroszországgal, részben pedig a Luhanszki és Donyecki megyék esetében is van egy polgárháborúnak álcázott fegyveres konfliktus Ukrajna és Oroszország között. Az országgyűlés honvédelmi bizottságának elnöke szerint, amíg nem rendeződnek az említett helyzetek Ukrajna nem tudna NATO tag lenni.

„A mi álláspontunk nagyon határozott. Nincsen helye a NATO-ban olyan tagállamnak vagy olyan államnak, amely a saját kisebbségeivel, saját állampolgáraival úgy bánik, hogy Ukrajna bánik a saját kisebbségeivel.”

Elmondta Ukrajna a nyelvhasználattól is megfosztja a kisebbségeit és teljesen értelmetlen, viszont diszkriminatív intézkedések sorozatát hozza a magyar és más kisebbségek ellen. A politikus szerint Ukrajna bizonyos kisebbségekkel szemben rendkívül agilis, míg másokkal szemben pedig nem az, ám az emberi jogok oszthatatlanok.

Kósa Lajos csodavárásnak tartja az ellenzéki összefogást. A politikus szerint az emberek nem szívesen adnák az ellenzék kezébe a fővárost.

„Ön odaadná a települését egy olyan csapatnak, akik egymást is gyűlölik és egymásra minden rosszat mondtak, de most csak egyetlen szándékuk van… Beszabadulni az éléskamrába és azt kifosztani?!”

Kósa Lajos elmondta az ellenzék elmondása alapján csatatérré akarják változtatni az önkormányzatokat, hiszen azért akarnak nyerni, hogy harcoljanak a Fidesz-kormány ellen. Hozzátette, az ellenzéki oldalon felsorakozott jelöltek között egyik alkalmatlanabb, mint a másik.

„Az egyik a saját kerületét nem tudja elvezetni. Ott milliós parkolási botrányba keverte magát, a kerületét. Tehát a liberális párt jelöltje az nem is látszik egyáltalán, még soha egy százalékot sem kaptak szerintem. Van még egy volt levitézlett kapus, a Berki Krisztián meg a Puzsér Róbert, aki egyébként egy jó standup-os és ilyen értelemben szórakoztatóvá teszi ezt a műsort.”

Kósa Lajos azt mondta nyilvánvaló, hogy az egyetlen polgármester karakter, akinek ellehet hinni, hogy tud irányítani, az Tarlós István.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak utána – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!