2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Magyarország élőben

Kocsis Máté: Gyurcsányék nagy pofont kaptak

Koncz Zsófia egy abszolút hiteles személy, a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal elhibázott és hamis kampányt folytatott egy rossz jelölttel – ezekkel magyarázta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Magyarország élőben című műsorunkban azt, hogy a Fidesz-KNDP jelöltje nyerte a vasárnapi időközi országgyűlésiképviselő-választást Borsodban. A politikus szerint a borsodi választók nagy pofont adtak a Gyurcsány Ferenc vezette összbaloldalnak.

  • Kocsis Máté: Gyurcsányék nagy pofont kaptak

Velkovics Vilmos felvetésére, hogy hétfőn a parlamentben feltűnő csönd volt az ellenzéki padsorokban a választásról, Kocsis Máté emlékeztetett, ő is mondta, hogy kínosan nagy a csend az Országgyűlésben, sőt Jakab Péter, a Jobbik elnöke sem volt ott.

Az lett volna lényeges, ha ő egy párt elnökének gondolja magát, akkor a nehéz pillanatokban is úgy viselkedik, mint egy pártelnök (…) Jakab folyamatosan sértegeti a miniszterelnököt is, de nem a politika szintjén, hanem alpári, kocsmai stílusban. Az elmúlt hetek is azzal teltek, hogy Jakab Péter miként fenyegetőzik

– mutatott rá a fideszes politikus. Szerinte az lett volna a tisztességes, ha megjelenik az Országgyűlésben és gratulál Koncz Zsófiának, ezt a napirend előtti felszólalások alatt senki más nem tette meg.

Ami a vasárnapi ellenzéki reakciókat illeti, Kocsis Máté felhívta rá a figyelmet, Varju László (DK) ott volt és figyelt Jakab Péter sajtótájékoztatóján, így ne gondolja senki, hogy Gyurcsány Ferenc és pártja kimaradt volna ebből a választási mechanizmusból.

A Fidesz frakcióvezetője szerint egyértelmű, hogy

Gyurcsány alatt szerveződik az összbaloldal, amely tegnap kapott egy nagy pofont, mert a választók azt mondták, hogy nem kérnek belőlük.

Arra a felvetésre, hogy Hadházy Ákos képviselő bevallotta, tudott arról ,hogy Bíró Lászlónak kétes, korrupciógyanús ügyei vannak és azt csak az ellenzéki pártelnökökkel osztotta meg, Kocsis Máté elmondta,

ez is azt bizonyítja, ha a baloldal és médiája érdeke úgy kívánja agyon fogják hallgatni a vállalhatatlan ügyeiket.

Teljes beszélgetés: 

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!