2020. augusztus 15.,
szombat, Mária napja

Kiss Károlyné Ildikó: Hiszünk abban, hogy az értékek megőrzése a saját létérdekünk

Hír TV

2019. szeptember 11., szerda 20:32

A Hír TV stúdiójában a Magyarország élőben adásában Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége volt Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat ügyvezető igazgatója, akivel többek között arról beszélgettek, hogy átadták az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit. A gazdasági élet kiválóságait köszöntötték az Országházban, ahol egyebek mellett az Érték és Minőség Nagydíj Kommunikációért Nívódíját kapta a Hír Televízió.

A 2018-ban megszűnt Magyar Termék Nagydíj után az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntető címeit idén második alkalommal adták át ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi termében.

„Én úgy gondolom, hogy az Érték és Minőség Nagydíj per pillanat a helyén van. Hiszen akármennyire folytatódik valami a minőségtanúsítás azért egy bevezetendő brand. Ennek meg kell érnie. De jó úton haladunk: ezt a tegnapi nap is bizonyította”

– szögezte le a pályázat ügyvezető igazgatója, aki szerint az idei év „fantasztikus alkotásokat hozott”. „Nagyon sok jó produktum illetve szolgáltatás nyerte el ezt a címet” – tette hozzá. A vállalkozások igénylik, hogy objektív mércével megmérettessék magukat.

„A gazdaság szinte teljes palettáját felölelte az a lehetőség, amivel pályázni lehetett, és ennek több mint háromnegyed részével éltek is. Huszonegy témakörben hirdettünk győzteseket tegnap”

– mondta Kiss Károlyné Ildikó, aki egyik díjazottat sem emelné ki, mert úgy véli „mindegyik tökéletes és jó volt”.

„A díjazott külhoni pályázatoknál nagyon sok olyan példaértékű munka volt, amelyikből mi is tanulhatnánk”

– jelentette ki az ügyvezető igazgató, majd hozzáfűzte, hogy az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat nagyon szigorú követelmény rendszerre épül, aminek meg kell felelni.

„Mik ezek? Milyen szempontok alapján értékelnek, vagy osztják szét a díjakat?”

– kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„Pont tegnap számolták meg, hogy 25 féle kritériumnak kell megfelelni, amiben természetesen a dokumentum pontossága, a minőség tanúsítás lényeges, hiszen ez minőség tanúsító pályázat, a termék, illetve a szolgáltatás piaci helyzete lényeges, a szellemi vagyon tudatossága. A pályázót is nézzük, annak a gazdasági megbízhatóságát, korrektségét, üzleti hitelét”

– fogalmazott az ügyvezető igazgató. Nekünk, ebben a kis országban csak minőségi termékekkel, szolgáltatásokkal lehet talpon maradni – vélekedett.

„Hiszünk abban, hogy az értékek megőrzése, illetve akár növelése és fenntartása az saját létérdekünk”

– emelte ki Kiss Károlyné Ildikó.  

Hír TV