2021. 09. 25. Szombat Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Magyarország élőben

Ifj. Lomnici Zoltán: Előre beárazták Karácsony miniszterelnök-jelöltségét

A Századvég legfrissebb kutatása szerint Karácsony Gergely elutasítottsága magasabb, mint a baloldali összefogásé. Miért nem kedvelik a főpolgármestert, aki jövőre Magyarország miniszterelnöke lenne? A Magyarország élőben vendége Ifj. Lomnici Zoltán volt.

„Nem csak önök, a Závecz Research is megfuttatta azt a kérdéskört, hogy bizonyos baloldali kérdésekről hogyan gondolkoznak a választópolgárok. Többek között arról is kérdezte az embereket, hogy a miniszterelnök-jelölt-jelöltekről miként vélekednek, és nekik az jött ki, hogy mind Jakab Péter, mind Dobrev Klára már megelőzi a versenyben a népszerűségi mutatóban Karácsony Gergelyt"

- jegyezte meg Trombitás Kristóf műsorvezető.

 

„Teljesen nyilvánvaló, hogy minden kártya ki lett játszva ezzel kapcsolatban meggyőződésem szerint és előre beárazták Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltségét és a kártyák alatt még azt is értem természetesen, hogy mérlegelték, hogy ki mögött milyen pro és kontra érvek sorakoznak föl, hogyha elindítanák miniszterelnök-jelöltként, ez természetesen zárójelben azt is jelenti, hogy én is azokkal értek egyet, akik szerint egy Gyurcsány show várható"

- mondta Ifj. Lomnici Zoltán.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!