2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Magyarország élőben

Hollik István: Elképesztően felelőtlen az ellenzék

Újabb hatpontos gazdasági akciótervet jelentett be Orbán Viktor. Közben az ellenzék nem szavazta meg a veszélyhelyzet „meghosszabbításáról” szóló törvényjavaslatot. A Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója volt.

  • Hollik István: Elképesztően felelőtlen az ellenzék

A Parlament elkezdte a koronavírus-vészhelyzet meghosszabbításáról szóló törvény vitáját. A tét az volt, hogy ellenzéki támogatással 4/5-ös szavazati aránnyal eltérjenek a házszabálytól és már holnap el lehessen fogadni. Ez nem sikerült. A baloldal szerint nem lehet korlátlan felhatalmazást adni senkinek. A miniszterelnök ugyanakkor arról beszélt, hogy a politikai viták helyett összefogásra lenne szükség – vezette fel a témát Velkovics Vilmos műsorvezető.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt reagálta az elhangzottakra, hogy

az ellenzék akadályozza, hogy a kormány folytassa azt a válságkezelést, amely 12 nappal ezelőtt elkezdődött.

Emlékeztetett arra, hogy a veszélyhelyzet három nap múlva lejár, most minden magyar emberre szükség lenne, a magyarok 94 százaléka támogatja is, hogy a Parlament meghosszabbítsa az új koronavírus-járvány miatt ezt a rendkívüli állapotot, azonban az ellenzék a mai nap felelőtlen viselkedést tanúsított az ügyben azzal, hogy minderre nemet mondot – emelte ki.

A koronavírus törvény vitája holnap lesz, jövő kedden a Fidesz-KDNP pedig megszavazza kétharmaddal az újabb veszélyhelyzet kihirdetését – fűzte hozzá Hollik István.

A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója arról is beszélt, hogy az ellenzéknek fontosabbak voltak a pártpolitikai érdekek, mint az emberi életek. A veszélyhelyzet meghosszabbítása kapcsán elhangzott érveik pedig szétfeszítik a józan ész kereteit – húzta alá.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja

Valakitől kaptunk egy adatvédelmitájékoztató-mintát, és azt kitettük. Ennyi történt. Nem akartunk érte külön fizetni . ezt maga Magyar Péter nyilatkozta a Magyar Nemzet riporterének. Az ügyben most megszólalt Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!