2020. augusztus 5.,
szerda, Krisztina napja

Garai Dóra: Az ellenzéki pártok elsősorban pártpolitikai érdekek mentén politizálnak

Hír TV

2020. július 29., szerda 19:50

Este 10 óra helyett éjfélig tarthatnak nyitva a szórakozóhelyek Erzsébetvárosban. A kerület független képviselője szerint Niedermüller Péter becsapta a választókat. A Magyarország élőben vendége Garai Dóra, az Élhető Erzsébetváros Egyesület önkormányzati képviselője volt.

„Mit éreznek most önök? Csalódottak egy kicsit?”

- kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

„Azt tudni kell, hogy régóta dolgozunk ezen, már jó három éve kezdtünk neki ennek a történetnek és azóta azt tudni kell, hogy az egyesületünknek sikerült egy képviselőt bejuttatni a testületbe és 8 százalékot értünk el ezen az önkormányzati választáson. Ennek fényében 8 százaléknyi erzsébetvárosit képviselünk és többségében azokat, akik szeretnék, hogyha a pihenéshez való alkotmányos joguk az érvényesülne végre és ennek volt a következménye az, hogy nagyon sok párt a zárórával kampányolt és megnyerték a kerületvezetést. Igazából azóta eltelt 9 hónap és még ugyanaz a szabályozás van érvényben mint ami eddig, tehát semmi nem változott egyelőre.”

- válaszolta Garai Dóra.

„Minek tulajdonítják ezt?”

- tette fel a kérdést a műsorvezető.

„Azt gondoljuk, hogy egyrészt az ellenzéki pártok elsősorban szerintünk pártpolitikai érdekek mentén politizálnak és nem várospolitikai érdekek és nem a lakosság érdeke mentén.”

- reagált Garai Dóra.

Hír TV