2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 11:00

Magyarország élőben

Fülöp Zoltán: Azon dolgozunk, hogy a koalíció kevésbé legyen hangos

A botrányok ellenére is működőképesnek tartja a jövőben az ellenzéki összefogást Göd LMP-s alpolgármestere, aki a Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta: azon még dolgozniuk kell, hogy a koalíció kevésbé legyen zajos. Fülöp Zoltán szerint a polgármester és a képviselőtestület többsége közötti konfliktust tárgyalásokkal lehetne rendezni, így elkerülhető egy időközi választás.

  • Fülöp Zoltán: Azon dolgozunk, hogy a koalíció kevésbé legyen hangos

„Áruló! Takarodj” – ez zengett percekig a gödi rendkívüli testületi ülésen kedden az LMP-s alpolgármesternek címezve. Mi húzódik ennek a konfliktusnak a legmélyén – tette fel a kérdést Fülöp Zoltánnak Velkovics Vilmos műsorvezető.

A város LMP-s polgármestere azt a kijelentést tette a Hír TV műsorában, hogy bár

helyi politikára szerződtek mégis országos politika lett az ügyükből.

A műsorvezető arra is kíváncsi volt, hogy a 2022-ben megvalósuló ellenzéki összefogás is ilyen lesz-e.

Erre Fülöp Zoltán azt reagálta, hogy nagyon reméli, hogy nem, és próbálják ezt a mostani konfliktust helyben rendezni. Azt pedig nem egészen érti, hogy a Momentum és a DK miért akarja a történteket országos szintre emelni - hangsúlyozta.

A műsorvezető azt a vélekedést is felidézte, hogy Göd lesz idehaza az a példa, hogy miért nem lesz érdemes 2022-ben az ellenzéki összefogásra szavazni. Fülöp Zoltán csak ismételni tudta önmagát erre a felvetésre, és leszögezte, hogy helyben kell megoldani a problémát. Az LMP-s alpolgármester kiemelte, hogy

időközi választásra azért nem gondol, mert most nagyon sok a tennivaló Gödön, és egy időközi helyhatósági hosszú időre megbénítaná a várost. De ezt Fülöp Zoltán egyelőre elkerülhetőnek látja.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!