2021. 09. 18. Szombat Diána napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 17:25

Magyarország élőben

Egy hete lövik egymást rakétákkal a palesztinok és az izraeliek

A Zsidó Állam légi ereje hétfőre virradóan olyan lakóházakat bombázott Gázavárosban, amelyben tájékoztatásuk szerint palesztin fegyveresek rejtőztek, de találat érte az áramhálózatot is.

Már nemcsak a levegőből, de tengerről és szárazföldről is lövi az izraeli hadsereg a Gázai-övezetet. A Hamasz pedig rakétákkal támadja Izraelt, amelyek túlnyomó többségét megsemmisíti az izraeli Vaskupola rendszer.

A Budapestnél is kisebb méretű, 2 millió 100 ezres lakosságú Gázai-övezetben humanitárius válság alakult ki.

Egy hét alatt mintegy 200 palesztin, köztük 58 gyerek vesztette életét. Izrael hétfő reggel tíz áldozatról számolt be, köztük két gyermekről.

A csatatéren egyelőre a zsidó állam hadseregének erőfölénye érvényesül, a nemzetközi közvéleményben egészen más erőviszonyok érvényesülnek.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető, Magyarország élőben című műsorunkban.

HírTV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Karácsony Gergely hallgat

Egyetlen szót sem tudott mondani Karácsony Gergely a Mediaworks Hírcentrumának arra a kérdésre, hogy milyen tanácsokat adott politikai tanácsadóként Gyurcsány Ferencnek az őszödi beszéddel kapcsolatban.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!