2021. január 21.,
csütörtök, Ágnes napja

Dr. Rusvai Miklós: Csak az egy háztartásban élők karácsonyozzanak együtt!

Hír TV

2020. december 4., péntek 18:45

A hétvégén orvosokkal, tudósokkal és gazdasági szakemberekkel egyeztetett majd a kormányfő arról, hogy a világjárvány közepén milyen karácsonya legyen a magyaroknak. A kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, hogy az ünnepek alatt együtt lehet-e majd a nagy család? Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban az ígérte, hogy a jövő hét elején döntenek majd. Dr. Rusvai Miklós virológus volt Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége, Magyarország élőben extra című műsorunkban.

„A hétfőn reggel 6 órakor esedékes operatív törzs ülésén születnek meg a döntések arról, hogy mi lesz december 11. után, ideértve a karácsonyt és januárt is?” – mondta ma reggel Orbán Viktor a Kossuth Rádióban.

„Most én mindenkinek azt tanácsolom – és a mi családunk is – szűk körű karácsonyt fog tartani. Tehát csak az egy háztartásban élők karácsonyozzanak együtt. Főleg a több generációs, karácsonyfa melletti ünnepeket, ha lehet, kerüljük el.”

- hangsúlyozta Dr. Rusvai Miklós virológus.

„Bármilyen okból is kimozdulnak az emberek, az meg fogja bosszulni magát január első, második hetében. Újra rendkívül, akár még a mostaninál is kedvezőtlenebb adatokkal kell számolni.”

- tette hozzá Dr. Rusvai Miklós virológus.

Teljes adás:

Kapcsolódó anyagok:

Hétfőn dönt a kormány a karácsonyi szabályokról

Orbán Viktor folytatta konzultációsorozatát

Orbán Viktor: Hétfőn döntések várhatók

Hír TV