2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Magyarország élőben

Dódity Gabriella: Komoly aggályokat vet fel, ahogyan a baloldali városvezetés a Lackner-ügyet kezeli

Már a Nemzeti Nyomozó Iroda is vizsgálja történt-e korrupció Kispesten, ahol az ügy egyik érintettjének fizetését nemrég duplájára emelték. A Magyarország élőben vendége Dódity Gabriella volt, a kerületi Fidesz frakcióvezetője, aki szerint a szocialisták hülyének nézik az embereket.

  • Dódity Gabriella: Komoly aggályokat vet fel, ahogyan a baloldali városvezetés a Lackner-ügyet kezeli

„Elindult ismeretlen tettes ellen nyomozás, most már ugye korrupció és kábítószerrel való visszaélés gyanújával is. A politikai mindennapokban ugyanakkor mintha semmilyen következménye nem lenne ennek a fajsúlyos ügynek. Ugye Lackner Csaba továbbra is ott ül a kispesti önkormányzatban. Kinek a felelőssége ez, hogy látja?”

– kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető.

„Én úgy vélem, hogy a kispesti szocialistáknak, a baloldali városvezetésnek most már ideje lenne, hogyha szembenéznének a tényekkel. Ugye az, hogy Lackner Csaba nem mond le a mandátumáról az nyilván az ő erkölcsi felelőssége, de azt gondolom, hogy az, ahogyan a baloldali városvezetés ezt az ügyet kezeli, az viszont komoly aggályokat felvet.”

 – válaszolta Dódity Gabriella.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!