2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 22:00

Magyarország élőben

Deutsch Tamás: Cseh Katalin minden energiájával saját hazája ellen dolgozik

Feljelenti Cseh Katalint a Fidesz. A Magyarország élőben vendége volt Deutsch Tamás EP-képviselő, aki az unió csalás elleni hivatalánál tesz panaszt a momentumos politikus cégügyei miatt.

„Az OLAF-hoz fordul Cseh Katalin ügyében. Miért döntött így és mire számít?"

- kérdezte Trombitás Kristóf.

„Cseh Katalin az a politikai szüfrazsett, kardos menyecske, aki rövid, alig két esztendős európai parlamenti képviselősége alatt két dologról válthatott ismertté: az egyik az az, hogy minden energiájával a saját hazája ellen dolgozik, minden követ megmozgat, hogy minél rosszabb hírét keltse az országnak, mindenhol támadja a magyaroknak a teljesítményét (...), a másik pedig az, amiről már említést tettem. Szóval, ami mozog Magyarországon azzal kapcsolatban ő álmából fölriasztva másfél mondatnyi szöveget betanulva, folyamatosan korrupcióról, visszaélésről, csalásról, mutyiról, saját zsebre dolgozásról (...) beszél"

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Hekkertámadás vagy rendszerhiba?

Továbbra sem lehet tudni, miért mondott csődöt az ellenzéki előválasztás rendszere a hétvégén. A Napi aktuális vendége volt Ifj. Lomnici Zoltán jogi szakértő.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!