2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Magyarország élőben

Demeter Szilárd: A stratégia önmagban még nem jelent semmit

Újrahangolják a popkultúrát - Vizoviczky bűnbarlangja helyén világraszóló társművészeti központot tervez Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatóját, aki a Magyarország élőben extra vendége volt.

„Nagyon komoly terveik vannak azzal is, hogy könnyűzenei központot terveznek felállítani. Ki ért ehhez Magyarországon? Ki fogja ezt megcsinálni?”

-        kérdezte Velkovics Vilmos.

„Sokan értenek hozzá, de a stratégia önmagban még nem jelent semmit, mint ahogy pénzzel sem lehet tehetséget venni. Tehát az, hogy van stratégia, az tavaly elég gyorsan összeállt, amikor miniszteri biztosként megkaptam a magyar könnyűzene jobbá tétele című feladatkört, akkor elég hamar találtam négy-öt olyan szakértőt, akik több évtizedes tudásanyaggal érkeztek a munkamegbeszélésekre”

-        mondta Demeter Szilárd.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Kattant a bilincs

A gyanú szerint egy 47 éves férfi debreceni albérletében árulta a drogot.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!