2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Magyarország élőben

Boros Bánk Levente: Orbán Viktor ismét baráti jobbot nyújtott a néppártiaknak

A Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében az Európa cenzúrázatlanul című online nemzetközi konferencia került megrendezésre, ahol beszédet mondott Orbán Viktor, magyar, Janez Jansa szlovén miniszterelnök, Aleksandar Vucic szerb elnök, valamint Francois-Xavier Bellamy francia, EP-képviselő. A HírTV Magyarország élőben című műsorának stúdiójában Boros Bánk Leventével, a Médianéző ügyvezetőjével kísértük figyelemmel az elhangzottakat.

  • Boros Bánk Levente: Orbán Viktor ismét baráti jobbot nyújtott a néppártiaknak

„Minden a Fidesz néppárti tagsága körüli vita magyar részről mindig erről szólt, talán egyetlen pillanat volt, amikor Orbán Viktor azt mondta, hogy be volt készítve a szakító nyilatkozat. Minden egyes alkalommal a magyar EP-képviselők és beleértve a Néppárton belül Orbán Viktort, azt mondták, hogy meg kell menteni a Néppártot, vissza kell helyezni keresztény demokrata alapokra. Azért, hogy ezen keresztül Európát rendbe lehessen tenni. (…) Egy baráti jobbot nyújtott gyakorlatilag ezen keresztül ismételten a Néppárti kollégáinak Orbán Viktor és egy megoldási javaslatot tett a Néppárt asztalára”

- fogalmazott a Médianéző ügyvezetője. Hozzátette, az egész rendezvény azt sugallta, hogy közösen a néppártiak és EU tagok és nem EU tagok próbálják megoldani Európa problémáit és nem azt nézni, hogy mi szakít szét, hanem azt, hogy mi az, ami összeköt.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!