2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Magyarország élőben

Békássy Szabolcs: Terjednek az álhírek, így felerősödött a vakcinaválogatás

Az ellenzék eltörölné az oltási regisztrációt és a háziorvosokra terhelné. Azokra, akik az elmúlt két hétben 1,3 millió vakcina beadásában vettek részt. Békássy Szabolcs háziorvos, az Országos Kollegiális Háziorvosi Szakmai vezető Magyarország élőben extra című műsorunkban reagált a felvetésre.

Békássy Szabolcs nagyon fontosnak nevezte a jelenlegi szervezett helyzetet, hiszen így juthatnak a legveszélyeztetettebb személyek az oltáshoz.

Jelenleg a regisztrált idősek mintegy 90 százaléka megkapta már a védőoltást, a 10 százalék azért nem jutott vakcinához, mert vagy koronavírus fertőzésen estek át vagy kórházi kezelés alatt állnak.

 Arra a felvetésre, hogy a romák közül sokan kételkednek az oltásban, különösen a keleti vakcinákban Békássy Szabolcs elmondta, az elmúlt hetekben felerősödött bizonyos vakcinák elutasítása, ez pedig nehezíti a háziorvosok munkáját.

Minden Magyarországon rendelkezésre álló vakcina elég hatékony és elég biztonságos – tette hozzá.

 Teljes beszélgetés:

HírTV

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!