2021. április 13.,
kedd, Ida napja

A DK és az etika hallomásból sem ismerik egymást

2021. április 7., szerda 20:00

Fejezze be az oltásellenes politikát a baloldal – így reagált Cseh Katalin szavaira a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára. Menczer Tamás közösségi oldalára feltöltött videójában felidézte a momentumos EP-képviselő megszólalását, amelyben felelőtlenségnek nevezte, hogy európai engedély nélkül használják a keleti vakcinákat.

„Szerinte felelőtlenség a magyarok egészségének és életének védelme. Felelőtlenség, mert ő úgy érzi. Én meg úgy érzem, hogy itt lenne az ideje annak, hogy a baloldal az oltásellenes politikát befejezze és ne szórakozzon a magyar emberek életével.”

- hangsúlyozta videójában a tájékoztatásért felelős államtitkár.

Megadja Gábor, a Századvég vezető elemzője, a Kontra.hu főszerkesztője volt Velkovics Vilmos műsorvezető vendége, Magyarország élőben című műsorunkban.

Penz András, azért halt meg, mert elhitte a DK oltásellenes propagandáját. A DK-s politikus számára felajánlották, hogy Sinopharm vakcinával beoltják, de ő nem kívánt élni vele.

Felesége, Penz András halála előtt néhány héttel kapta meg a vakcinát. Megadja Gábor szerint Penz András DK-s politikus halálához nagyban hozzájárulhatott, hogy egyfajta pártnyomás hatására nem vette fel a keleti vakcinát.

A kíni vakcina ellen indított DK-s petíció egyszer csak eltűnt. A DK ismét újra szeretné írni a múltat – jegyezte meg a Századvég vezető elemzője.

„Szerintem nagy a verseny a Ferinek a kegyeiért, hogy ki lesz a még feribb Feri a táboron belül.”

- mondta a baloldal politikáját illetően Megadja Gábor.

„Azért állunk ilyen jól, mert a magyar kormány önállóan cselekedett és a keleti vakcinákkal is oltanak.”

- hangsúlyozta a Kontra.hu főszerkesztője.

HírTV

Kapcsolódó anyagok:

Kocsis Máté: A bukott, gyenge gazember fenyegetőzése

Dömötör Csaba: Csak a szokásos kétszínűség és baloldali cinizmus

Menczer Tamás: Fejezze be az oltásellenes politikát a baloldal