2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 02:00

Lapzárta

Bencsik Gábor és Pető Péter

120 napja volt a választás. Pártszakadás, egymásra mutogatás, kizárások, kilépések. Erőteljes lökést kapott a lejtőn az ellenzék. A parlamenti választás óta több időközin sem működött az összefogás, a kormánypárt jelöltjei gond nélkül nyerték a választásokat. A közvélemény-kutatók számai is azt mutatják, hogy a szavazók sem felejtették április 8-át. A legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik például szavazóinak harmadát vesztette el. Vendégeink voltak: Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője, és Pető Péter, a 24.hu főszerkesztő-helyettese.

További epizódok

Minden eszközzel

Szajlai Csaba, a Figyelő főszerkesztő-helyettese és Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettese elemeztek. 2019. március 28.

Visszalépés

A nap legfontosabb politikai történéseit elemeztük vendégeinkkel. 2019. március 27.

Gyurcsány kampánykörútja

A nap legfontosabb politikai történéseit elemezzük vendégeinkkel. 2019. március 26.

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Közös lista

A nap legfontosabb politikai történéseit elemeztük vendégeinkkel.

EPP-kongresszus

A nap legfontosabb politikai történéseit elemeztük vendégeinkkel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!