2023. 01. 31. Kedd Marcella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Felvidéki freskó 11:05

Kultúra

Trianon 100

A fővárosban több helyszínen is tartottak megemlékezéseket. Percre pontosan a békediktátum aláírása után 100 évvel megszólaltak a templomok harangjai. A BKV pedig közleményt adott ki arról, hogy 1 percre a tömegközlekedés is leáll.

  • Trianon 100

 

Kapcsoltunk a Hősök terére. Ott volt kollégánk Szűcs Dániel.

Kapcsoltunk a Tolna megyei Alsónána református templomának kertjébe, ahol a nemzetpolitikáért felelős államtitkár emlékezett. Szilágyi Jenő kollégánk tudósította, miről beszélt Potápi Árpád.

Kapcsolunk tovább Szabadkára, ahonnan Brasnyó Zoltán jelentkezett és mondta el a Vajdaságban hogyan emlékeztek meg Trianon századik évfordulójáról.

A határon túlról, Kolozsvárról Maksai Ágnes jelentkezett.

Kapcsolódó anyagok:

Országszerte mindenhol Trianonra emlékeztek

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napindító - Ezek a depresszió leggyakoribb jelei

Napindító - Ezek a depresszió leggyakoribb jelei

A depresszió nem egy érzelmi állapot, hanem egy betegség. Nagyon nehéz felismerni, mert nem mindegy, hogy a tünetek mennyire mennek mélyre. Dr. Gyarmati Rita pszichológust kérdezte Zavaros Eszter és Perjési Tamás.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!