2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Kultúra

Trianon 100

A fővárosban több helyszínen is tartottak megemlékezéseket. Percre pontosan a békediktátum aláírása után 100 évvel megszólaltak a templomok harangjai. A BKV pedig közleményt adott ki arról, hogy 1 percre a tömegközlekedés is leáll.

  • Trianon 100

 

Kapcsoltunk a Hősök terére. Ott volt kollégánk Szűcs Dániel.

Kapcsoltunk a Tolna megyei Alsónána református templomának kertjébe, ahol a nemzetpolitikáért felelős államtitkár emlékezett. Szilágyi Jenő kollégánk tudósította, miről beszélt Potápi Árpád.

Kapcsolunk tovább Szabadkára, ahonnan Brasnyó Zoltán jelentkezett és mondta el a Vajdaságban hogyan emlékeztek meg Trianon századik évfordulójáról.

A határon túlról, Kolozsvárról Maksai Ágnes jelentkezett.

Kapcsolódó anyagok:

Országszerte mindenhol Trianonra emlékeztek

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Podcastot indít az MCC Magyar Összetartozás Intézete

Podcastot indít az MCC Magyar Összetartozás Intézete

Magna Hungaria címmel indít podcastot az MCC Magyar Összetartozás Intézete (MÖI). A közismert felületeken (YouTube, Spotify, Apple, Google) elérhető internetes hanganyag közeli és távoli határvidékekről, láthatatlan tájakról és korokról, történelemről és történelemhamisításról – a Kárpát-medencei magyarság húsba vágó kérdéseiről szól. Mindarról, ami megtart és itthon tart.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!