2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Kultúra

Tóth Gabi: Nagyon szeretem Azahriah-t, bár mindenki cseszteti

A Sztárban sztár leszek! című műsor szombati adásából Tóth Gabi gondolatait is megismerhettük Azahriahról.

  • Tóth Gabi: Nagyon szeretem Azahriah-t, bár mindenki cseszteti

A Sztárban sztár leszek! című műsor szombati adásában Tasi Dávid Azahriah-ként lépett a színpadra. A produkció után Tóth Gabi nemcsak a dalimitációról mondta el a véleményét, hanem arról is beszámolt, hogy szereti Azahriah zenéjét. Mint ismert, Azahriah jövő év májusában háromszor fogja megtölteni a Puskás Ferenc Arénát - írta meg a Magyar Nemzet. 

Bírom az Azahriah-nak a zenéjét meg a mindenét (...). Mindenki most cseszteti, hogy milyen sikeres. Nem tudom, miért kell mindenkit csesztetni, aki sikeres, de mindegy!

 – mondta Tóth Gabi.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!