2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Én és a nagyapám

Következik:

Híradó 15:05

Kultúra

Simon mondja: Több MÁV app, több nyaralás

Töretlenül növekszik a számos kedvezményt kínáló MÁV mobilalkalmazás népszerűsége, minden hónapban legalább félmillió utazás valósul meg az appnak köszönhetően.

  • Simon mondja: Több MÁV app, több nyaralás

 

A járványhelyzet csillapodásával, valamint a nyár beköszöntével pedig még ezt is több százezerrel meghaladta a felhasznált jegyek száma. A könnyen elérhető GPS alapú térkép és az aktuális forgalmi helyzetről szóló hírek  jelentősen segítik az utazások tervezhetőségét. Egyre több városban a Volánbusz helyi bérleteit és jegyeit is meg lehet néhány gombnyomással váltani. Sőt, a Balaton körül a vasút- és a busztársaság közös, korlátlanul felhasználható 1 és 3 napos napijegyei is pillanatok alatt elérhetők.

A nyári hangulathoz igazodva, a vasúttársaság javaslata, hogy ha sorban állás helyett valaki inkább még meginna egy bambit a strandon, vagy csobbanna egy utolsót a vonat indulása előtt, vegyen példát Szabó Simonról. A fárasztó és unalmas sorban állás helyett, Simon és több tízezer utas naponta könnyedén használja a MÁV mobilapplikációt, ezzel is növelve a nyaralásra fordítható hasznos időt.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Jordán Tamás: Ha tényleg ez történt, nem tartom helyesnek

Jordán Tamás: Ha tényleg ez történt, nem tartom helyesnek

Utoljára a nyolcvanas évek elején Marosvásárhelyen hallott hasonlót Béres Attila, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója, aki a Magyar Nemzet megkérdezett Jordán Tamás színházalapítóval együtt döbbenten áll a Katona József Színház botránya előtt.
Vidnyánszky Attila: Bicskanyitogató pártszimpátia alapján kedvezményeket adni

Vidnyánszky Attila: Bicskanyitogató pártszimpátia alapján kedvezményeket adni

Nagyon rossz irány és megengedhetetlen, amit a Katona József Színház tett azzal, hogy kedvezményeket ajánlott fel a Demokratikus Koalíció tagjainak – mondta Vidnyánszky Attila, a Magyar Teátrumi Társaság elnöke. A másik nagy szakmai szervezet, a Magyar Színházi Társaság ügyvezető titkára, Vajda Márta is példátlannak találja ezt az esetet, szerinte azonban félreértésről lehet szó.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!