2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Kultúra

Rovó László: Az egyetem érdekei a legfontosabbak

  • Rovó László: Az egyetem érdekei a legfontosabbak

Magyarország élőben című műsorunkban Szegedre kapcsoltunk, ahol a Szegedi Tudományegyetem rektorával, Rovó Lászlóval beszélgetett a műsorvezető, Velkovics Vilmos.

Pécsett és Szegeden is megszavazták az egyetemek modellváltását. Szegeden volt tanárok, diákok tüntettek az átalakítás ellen azért, mert attól tartanak, hogy az autonómia és a szabadság csorbulni fog.

„Közel egy napos tárgyalás után nyugodtan elmondhatom, hogy nagyon biztató híreket kaptunk a kormánybiztos úrtól és szinte biztos vagyok benne, hogy ezek a tárgyalások, amiket most itt elindítottunk, megfelelő eredménnyel fognak járni.”

- jegyezte meg Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!