2023. 03. 21. Kedd Benedek napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kultúra

Napindító - Jótékonysági előadás az Operában

Ismét sor kerül a Lions Klub szervezésében a hagyományos jótékonysági gyerekelőadásra a Magyar Állami Operaházban. A rászoruló gyermekek a Pomádé király új ruhája című előadást nézhetik majd meg. További részletek Ókovács Szilesztertől, az Operaház főigazgatója.

  • Napindító - Jótékonysági előadás az Operában

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az Európai Ügyek Bizottságának ülése a Parlamentben

Az Európai Ügyek Bizottságának ülése a Parlamentben

Tartósan nőtt a munkanélküliség a gyengébb gazdasági képességű tagállamokban, mert az Európai Unió nem kezelte megfelelően a járványt és a válságokat - hangsúlyozta parlamenti meghallgatásán az Európai Számvevőszék magyar tagja.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A Liget Budapest Projekt 10 éve

A Liget Budapest Projekt 10 éve

Idén 10 éves Európa legnagyobb kulturális beruházása. A Liget Budapest Projekt gyakran volt a magyar belpolitika kereszttüzében. Vendégünk volt Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!