2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kultúra

Megnyílt a Trianon vándorkiállítás Mosonmagyaróváron

A „Szenvedő Szerkezet – Hétköznapi Trianon” című vándorkiállítás Mosonmagyaróvárra érkezett. A Magyar Nemzeti Múzeum tárlata a világháború lezárását és az azt követő évtizedet mutatja be. A kiállítás választ próbál adni arra a kérdésre, hogy miként tudott a megcsonkított Magyarország meglepően gyorsan talpra állni a trianoni békediktátum után. A megnyitón Nagy István agrárminiszter hangsúlyozta: ez az időszak máig talán a legnagyobb és leghevesebb vitákat kiváltó korszaka a magyar történelemnek, ezért fontos, hogy a fiatalok is minél több információval rendelkezzenek erről az időszakról.

  • Megnyílt a Trianon vándorkiállítás Mosonmagyaróváron

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ennyi volt

Ennyi volt

Több vagyon elleni és egyéb más bűncselekménnyel gyanúsítottak meg a szentendrei rendőrök egy 24 éves nőt. A bíróság letartóztatta.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!