2022. 07. 03. Vasárnap Kornél, Soma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Kultúra

Meghalt Philip Baker Hall

Rengeteg sorozatban, filmben láthatták a nézők, 90 éves volt.

Philip Baker Hall viszonylag későn, 30 évesen fordult a színészet felé, színpadi színészként kezdte, majd a hetvenes évektől kapott egyre több munkát filmben, sorozatban. Láthatták az Ember az Atlantiszról, a M.A.S.H., a Cagney és Lacey, a TJ Hooker, a Miami Vice nézői. A Mariah című soriozatban hét, a Falcon Crestben tizenhárom, a Családi kötelékekben három részben szerepelt.

Olyan ismert sorozatokban voltak kisebb szerepei, mint a L.A. Law, a Gyilkos sorok, a Cheers, a Millenium. Játszott a Seinfeldben, az egyik legnézettebbb szituációs komédiában, a Mangóliában, a Truman Show-ban, a Modern Családban. Az Everwood, a Monk, Az elnök emberei, a Zodiákus, a Hármastársak is szerepel a munkái között, még 2020-ban is forgatott a Messiás című sorozattal hat epizódot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Holokauszt emléknap Keszthelyen

A holokausztról nem lehet múlt időben beszélni, ma is emlékezni és emlékeztetni kell - erről beszélt Kovács Gergely történelemtanár Keszthelyen.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!