2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Kultúra

Meghalt Kandech Evelyne, a Megasztár énekesnője

Kandech Evelyne 2003-ban lett ismert, mikor bekerült a Megasztár 12 legjobb énekese közé. Halálhírét Torres Dani osztotta meg a közösségi oldalán, ahol sorra érkeznek a részvétnyilvánítások.

Kandech Evelyne 1984-ben született. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt Pécsett, majd sokáig énekelt kórusokban, hangszeren is játszott. Később klasszikus zenei formációkkal dolgozott együtt, majd a könnyűzene felé fordult. 2003-ban ismerte meg az ország, mikor jelentkezett a TV2 tehetségkutató show-jába, a Megasztárba. Az első szériában a legjobb 12 énekes közé jutott, a 4. helyen végzett.

A Megasztár után végigturnézta az országot a megasztáros csapattal, később zenés darabokban szerepelt, önálló zenés-mesés gyermekműsora volt, és énekesnőként is aktív maradt.

Origo.hu

Hosszú ideje beteg volt

Blikk információi szerint Evelyne sokáig betegeskedett, nem tudta legyőzni a halált.

A lap úgy tudja, az énekesnő korábban Egerben lakott, ezt követően pedig Pécsre költözött, ahol visszavonultan élt, s ott is halt meg.

Fotó: YouTube

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Herendi porcelánokat felvonultató kiállítás nyílt Sanghajban

A herendi porcelánművészet alkotásai a kiállításon első alkalommal jelentek meg önálló tárlat keretében Kínában. 2021. november 24.

Elhunyt Csűrös Karola

Életének 87. évében elhunyt Csűrös Karola színművésznő. 2021. november 24.

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM

Ismét a zeneművészet tíz legkiválóbb fiatal képviselőjét díjazta az MVM. A Junior Prima Díj magyar zeneművészet kategóriájának kétmillió forinttal járó elismeréseit tizennegyedik alkalommal adták át 2021. november 23-án.<!-- (c) 2000-2021 Gemius SA version 2.0 Impressions: campaign: NLM-MVM-JuniorPrima_Utokom, placement: /HírTV/hirtv.hu/pr_cikk , creative: pr_cikk --> <IMG SRC="https://gdehu.hit.gemius.pl/_[TIMESTAMP]/redot.gif?id=bP1AhMuzc_sqoZP_k9LDW9TI.jiZWyNGFTMPa.nw3Kf.97/fastid=kjrwnhjhbagcaxbxadziougrnbjx/stparam=yamhjtljgq/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=" /> 2021. november 24.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!