2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kultúra

Március 16-án kezdődik a Bach Mindenkinek Fesztivál

Klasszikus zene és dzsesszkoncertek, előadások és közös éneklés is várja a közönséget a Bach Mindenkinek Fesztivál programjain. A rendezvénysorozaton idén is jótékonysági gyűjtést szerveznek, amelynek kedvezményezettje ezúttal a Magyar Gyermekmentő Alapítvány lesz. A fesztivál igazgatója elmondta: március 16. és 22. között a Kárpát-medence száznál is több településén csendül majd fel a világhírű barokk zeneszerző muzsikája. Kovács Zalán László hozzátette: A fesztivál eseményei országszerte ingyenesek lesznek.

  • Március 16-án kezdődik a Bach Mindenkinek Fesztivál

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!