2022. 01. 21. Péntek Ágnes napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Kultúra

Exkluzív forgatási jelenetek a Post Mortemből a Svenkben

Erről és további érdekességekről is mesélnek a szereplők a Svenk című mozimagazinban, valamint exkluzív werkes forgatási jelenetekbe is bepillantást nyerhetnek a műsor nézői.

Tomás szerepében Klem Viktor.

Az első világháború után járunk, a spanyolnátha is most szedi utolsó áldozatait. Tomás vándorfotósként halál utáni gyászfotókat, Post Mortem-képeket készít, így vetődik el egy kis faluba is, ahol magára haragítja a kísérteteket, s onnantól elszabadul a pokol.

Bergendy Péter rangos fesztiváldíjakkal elismert Post Mortem című horrorjának több mint 500 snittjében van számítógépes trükk. Több mint fél évig dolgoztak a hangon is: egyedi hangzásra törekedtek. Rengeteg munka van a horrorhangzás neszeiben, zajaiban, a színészek, köztük Hámori Gabriella is részt vett például a sikolyok felvételében.

Ugyanakkor voltak jelenetek, amiket a színészeknek kellett jól megoldaniuk: Schell Judit például búvárok segítségével a palackos merülést is megtanulta egy kulcsfontosságú jelenethez.

Erről és további érdekességekről is mesélnek a szereplők a Svenk című mozimagazinban, valamint exkluzív werkes forgatási jelenetekbe is bepillantást nyerhetnek a műsor nézői.

HírTV, szombat 22.30

Ismétlés: vasárnap 16.30

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezet a Fidesz a biztos szavazók között

Négy százalékpontra nőtt a Fidesz–KDNP előnye a választáson legaktívabb, biztos szavazók közt – derül ki az IDEA Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!