2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A szabadság bolond körei 11:00

Kultúra

Elszólta magát Azahriah, a Puskás Arénában fellépni készülő művész elárulta, ,,milyen embereknek nem akar zenélni'' + videó

Meglepő nyilatkozatot tett a tehetséges művész.

  • Elszólta magát Azahriah, a Puskás Arénában fellépni készülő művész elárulta, ,,milyen embereknek nem akar zenélni'' + videó

Az „Elviszlek magammal” című műsor szerdai vendége Azahriah volt, amelyben a zenész többek között azokról az emberekről is beszélt, akiknek nemcsak beszélni, vagy nyilatkozni, de akiknek még csak zenélni sem szeretne - szúrta ki a Mandiner

Elszólta magát Azahriah: nekik nem akar zenélni

Az adás során kérdésre válaszolva Azahriah többek között azt is elárulta: „a bulvársajtóra irányuló figyelem” számára „nem kívánatos”. Mint fogalmazott:

Nem is akarok olyan embereknek zenélni, vagy beszélni, vagy nyilatkozni, akik ezt fogyasztják napi szinten, komolyan. Tehát nem azért kattintanak rá, mert megbotránkozni akarnak, hanem így tényleg érdekli.”

A zenész szerint ugyanis „a bulvársajtó elérése az nincs átfedésben azzal a közönséggel.” Mint mondta: „biztos van keresztmetszet meg ilyenek, de... szerintem túl van tolva az a befolyás, amit gondolnak az emberek, hogy ezeknek a bulvársajtóknak...”

Arra kérdésre, hogy a zenész nagyon haragszik-e a bulvárra úgy felelt: „nyilván van személyes...”

Azahriah nyilatkozatát a témában az alábbi videóban nézheti vissza:

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Jordán Tamás: Ha tényleg ez történt, nem tartom helyesnek

Jordán Tamás: Ha tényleg ez történt, nem tartom helyesnek

Utoljára a nyolcvanas évek elején Marosvásárhelyen hallott hasonlót Béres Attila, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója, aki a Magyar Nemzet megkérdezett Jordán Tamás színházalapítóval együtt döbbenten áll a Katona József Színház botránya előtt.
Vidnyánszky Attila: Bicskanyitogató pártszimpátia alapján kedvezményeket adni

Vidnyánszky Attila: Bicskanyitogató pártszimpátia alapján kedvezményeket adni

Nagyon rossz irány és megengedhetetlen, amit a Katona József Színház tett azzal, hogy kedvezményeket ajánlott fel a Demokratikus Koalíció tagjainak – mondta Vidnyánszky Attila, a Magyar Teátrumi Társaság elnöke. A másik nagy szakmai szervezet, a Magyar Színházi Társaság ügyvezető titkára, Vajda Márta is példátlannak találja ezt az esetet, szerinte azonban félreértésről lehet szó.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!