2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Kultúra

Charlie Band és Tátrai Band - egy este két koncert, csak a zene van

A Charlie Band és a Tátrai Band közös koncertje.

  • Charlie Band és Tátrai Band - egy este két koncert, csak a zene van

Charlie Magyarország egyik legjobb, Liszt Ferenc díjas  énekese, a rock, soul, jazz és blues jellegzetesen rekedt hangú előadója. Az Olympia és a Generál után 1990-ben Tátrai Tiborral megalakítják a Tátrai Bandet.

Tátrai Tibor a magyar zene megkerülhetetlen alakja, Liszt Ferenc díjas gitáros és zeneszerző, zenekarait nincs hely felsorolni,  a Tűzkeréken, a Syrius-szon és a HBB-n kívül ő is játszott az Olympiában és a Generálban is.

A Tátrai Band 10 nagylemezén olyan slágerek vannak, mint a NewYork, NewYork, az Utazás az ismeretlenbe, a Küszöbön túl, vagy a Hajnali szél.

Charlie 1994-ben szóló karrierbe kezdett és szólóénekesként is óriási sikert aratott.  Platinalemezein olyan dalokkal írta be magát a magyar rocktörténelembe, mint a Jég dupla whiskyvel, a Könnyű álmot hozzon az éj, a Mindenki valakié, vagy a Nézz az ég felé.

Szólókarrierje mindkét művésznek azóta is töretlen, mind a Tátrai Band, mind a Charlie Band azóta is működik.

2021 November 6-án igazi rocktörténelmi pillanatra kerül sor az Arénában: először történik meg, hogy  a Charlie Band és a Tátrai Band egy este, egy színpadon lép fel !  A két supergroupban  mind brilliáns zenészek játszanak: Charlie-t László Attila, ( gitár) Halász János, ( billentyűk ) Csiszár Péter, ( saxofon ) Lattmann Béla ( basszusgitár )   és Póta András ( dob ) kísérik, a Tátrai Bandnek Pálvölgyi Géza, ( billentyűk ) Solti János, ( dob ) Horváth Kornél, ( percussion ) Csiszár Péter (szaxofon,billentyűk)  Glaser Péter,  ( basszusgitár ) Vincze Fekete Vera és Tiborcz Zsófi ( vokál ) a tagjai.

A két zenekar külön-külön, egymást követően lép fel, a közönség 2 teljes értékű „ best of „ koncertet kap, de természetesen egy közös örömzenélés sincs kizárva...

Jegyek a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!