2023. 01. 27. Péntek Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Kultúra

A pécsi színházat is elérte az ellenzék megszorító politikája

A tavalyi évadhoz képest 207 millió forinttal kevesebb pénzből gazdálkodhat a Pécsi Nemzeti Színház. A balliberális városvezetés több hónapos alkudozás után az államtól megkapta az 527 milliót, de az önkormányzat támogatása 47 millióval kevesebb lett. A hosszú huzavona miatt a teátrumban akkora a pénzhiány, hogy a júliusi béreket csak tagi kölcsönből tudták kifizetni.

  • A pécsi színházat is elérte az ellenzék megszorító politikája

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A népzene ünnepe ismét a Müpában

A népzene ünnepe ismét a Müpában

Ismét megrendezik A népzene ünnepét a Müpában. Február 5-én vasárnap gyermekműsor, táncházak és koncertek mutatják be a hazai folkzenét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!