2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Kultúra

A Millenáris Parkba várták az irodalom- és könyvkedvelőket

140 kiállító, 40 külföldi szerző, 180 program és több mint 200 dedikálási lehetőség várta az érdeklődőket a Millenáris Park. 28. alkalommal szervezték meg a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált.

  • A Millenáris Parkba várták az irodalom- és könyvkedvelőket

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál 4 napon keresztül várta az irodalom és könyvkedvelőket. A fesztivál hagyományosan vendégül látja a világ legrangosabb íróit, költőit.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!