2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Kultúra

100 év Trianon

A 6 részes sorozatunkban a kor jellemző alakjait kívánjuk bemutatni. Első adás: vasárnap 20 óra 5 perctől, itt a Hír TV-n.

  • 100 év Trianon

100 évvel ezelőtti szellemi áramlatok, amelyek meghatározták a XIX. század végi és XX. század eleji magyar művészi és politikai gondolkodást és cselekvést.

Eszmék, amik 100 évet túlélve, új ruhába bújtatva jelen vannak ma is.

A 6 részes sorozatunkban teljes történelmi áttekintésre nem vállalkozunk, sokkal inkább a kor jellemző alakjait kívánjuk bemutatni, olyan személyeket, akik negatívan vagy éppen pozitívan hatottak a történelmi eseményekre. Az általuk képviselt eszmék pedig nem csak saját korukat, de a mai közéletet is befolyásolják, sőt szinte változtatás nélkül, szó szerinti egyezéseket mutatnak a 100 évvel ezelőtt leírtakkal.

A műsor vendégei:

Békés Márton, Czopf Áron

Bayer Zsolt, Máthé Áron

Műsorvezető: Trombitás Kristóf

Első adás: vasárnap (2020.06.21.) este 20 óra 5 perctől, itt a Hír TV-n.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!