2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Keménymag

Keménymag: „Nyugi, gyorsan elintézem ezeket a PestiSrácokat”

Gréczy nem zaklatta Palányi Nórát – ezt a helyreigazítást kell közölnie a bírósági ítélet szerint a PestiSrácoknak. Sőt, a bukott politikus állítja, ő volt, akit zaklattak. Az ítélet hallatán elszabadult a DK-s komment hadsereg és minden mocskot rázúdított a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti munkatársára – egyebek között erről is szó esett a jobboldal heti motivációs tréningjén. Keménymag a Czeglédy Csaba által kreténnek tartott Dezse Balázzsal, a PestiSrácok újságírójával, Apáti Bencével, a Magyar Nemzet főmunkatársával, és Jeszenszky Zsolt politikai hobbistával. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

  • Keménymag: „Nyugi, gyorsan elintézem ezeket a PestiSrácokat”

 

A PestiSrácok képviseletében Dezse Balázs halálos ítéletet kapott, legalábbis abban a jelenetben, amit ő, Apáti Bence és Jeszenszky Zsolt adott elő annak apropóján, hogy a Google rövid időn belül a harmadik YouTube-csatornáját is törölte a portálnak. A képzeletbeli jelenet szerint a „fair” bírósági tárgyaláson smafu a szólásszabadság, a véleménynyilvánítás, de a liberalizmus, a nyitott társadalom és a multikulturalizmus értelmében nem kérdés, hogy a PestiSrácok jövője az ellehetetlenítés.

Jeszenszky szerint egyértelmű, hogy a rövid előadás a nézők szórakoztatását szolgálja és csupán viccnek szánták, ugyanakkor valójában véresen komoly ügyről van szó.

Nem vicc, amit a Google csinál és az sem, amit a magyar bíróságok csinálnak, a kettőnek a gyakorlata elég erősen konvergál egymás felé

– tette hozzá a politikai hobbista.

Dezse Balázs kiemelte, nem csak a PS-YouTube-csatornájának a tiltásáról van szó, de ott van mindjárt a Gréczy-ügy, hiszen a bíróság elkaszálta a PestiSrácokat. Az ítélet szerint az oldal valótlanul állította, hogy a DK-s politikus zaklatta Palányi Nórát, a Mi Hazánk parlamenti munkatársnőjét.

Dezse Balázs elmondta, kollégái ledöbbentek, hogy milyen szinten nem titkolják a bírók, hogy kinek az oldalán állnak, hiszen – közlése szerint – állítólag úgy indult a tárgyalás, hogy

a Gréczyt védő Czeglédy Csaba kreténnek nevezte a PestiSrácok munkatársait.

Arról is beszámolt, hogy állítólag a bírónő azt mondta a Gréczynek, hogy „nyugi, gyorsan elintézem ezeket a PestiSrácokat”.

Palányi Nóra akármit próbált elmagyarázni a kedves bírónőnek, a bírónő minden egyes kijelentése után az arcába röhögött

– mutatott rá Dezse Balázs. A tárgyaláson a Gréczy és Palányi közötti négyszemközti beszélgetéseket egyáltalán nem vették figyelembe, ami az újságíró szerint azt jelenti, hogy ha a Gréczy tényleg megerőszakolta volna és azt tényleg nem látja senki, akkor az sem érdekelte volna a bírót.

Jeszenszky Zsolt fontosnak tartotta leszögezni, nem általánosságban a bírósági rendszert, hanem konkrét eseteket kritizálnak, hiszen szerinte rendszerszintűek a problémák.

A hangulatról nem is beszélve, amit teremtenek, hiszen a Klubrádióban már áldozatként tekintenek Gréczyre és egy egész műsort szenteltek neki. Oda jut a magyar közélet, hogy politikai elköteleződés miatt valakik elkezdenek megvédeni és szerecsenmosdatni olyan embert, aki fogta magát és nőknek elküldte a kivert p*cséről készült fotókat és ezeket az embereket mentegeti, áldozati pozícióba helyezi a magyar sajtó egy része

– jelentette ki Jeszenszky

Az ítélet annyira felpörgette a „DK-kommandót”, hogy Palányi Nóra folyamatosan gusztustalanabbnál gusztustalanabb üzeneteket kap egy napja a Facebookon Dezse Balázs közlése szerint. Hozzáfűzte, megint ők azok, akik ilyen stílusban kommunikálnak.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!