2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Sajtóklub 14:05

Keménymag

Keménymag: Hatásos tud lenni az ellenzék gyűlöletpolitikája

Október 14-én új világra ébredtünk. A klímavészhelyzet, az ingyenes BKV, a városházi melegbár, a leállított Liget-projekt világára. A mai adásban elindult a visszaszámláló, hogy Karácsony Gergely vajon mikor záratja le a Lánchidat, mikor űzi ki a turistákat és tiltja ki a szállodahajókat. A vendégek felidézték Demszky Gábort, aki 24 órát várt a győzelem után mire kimondta: ideje lenne a fővárosnak IMF-hitelt felvennie! Valamint szó volt még a kis magyar videószakkörről: kiderült, hogy botrányba kell keveredni és akkor nyerhető bármely körzet, aki csak dolgozik az pedig simán bukhat.

  • Keménymag: Hatásos tud lenni az ellenzék gyűlöletpolitikája

Hatalomba emelte Karácsony Gergelyt az a sajátos helyzet, hogy az ellenzékiek között nem találtak nála jobbat Jeszenszky Zsolt szerint. Hozzátette, az a hisztériakeltés és botránycsinálás, amihez Borkai jóvoltából kaptak eszközt eredményezhetett olyan helyzetet, hogy Karácsonyt választották az emberek főpolgármesternek.

Látnunk kell, hogy ennek van egy komoly olvasata is, hogy az a fajta gyűlöletpolitika, amit az ellenzék folytat az hatásos tud lenni

- fogalmazott a politikai hobbista.

Dezse Balázs szerint azért győzhetett Budapesten az ellenzék, mert jó volt a kommunikációjuk.

Elmondták, hogy nem arról szól ez a választás, hogy helyi szinten képviseljük az embereket és hogy fejlesszük a településeket, hanem bástyaként használjuk ezeket a kormány ellen. Tehát ők ezt kommunikálták és nyilvánvalóan ezért mentek el tőlük többen szavazni

- mondta a PestiSrácok.hu újságírója.

Jeszenszky Zsolt úgy véli, fel kell ismerni azokat a dolgokat, amik ehhez az eredményhez vezettek, ilyen a Borkai videó. Nem megengedhető egy ilyen és Borkai Zsoltnak semmiképp nincs már helye a Fideszben. A baloldalnál azonban semminek nincs következménye, hiszen Lackner Csaba a mai napig helyet kap az MSZP köreiben.

Dezse Balázs szerint a baloldali szavazótábornál nem verte ki a biztosítékot a drog és a nőzés, ellenben a Fidesz szavazótáborából sokan azért nem mentek szavazni, mert úgy gondolták ugyanez nem megengedhető.

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa úgy fogalmazott a Borkai üggyel kapcsolatban, hogy ezt a rákos daganatot idejében ki kellett volna vágni.

HírTV

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.
Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.
Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!