2020. október 29.,
csütörtök, Nárcisz napja

Keménymag: Gulyás Mártonnak szereplési vágya van

Hír TV

2019. április 2., kedd 22:25

Vicces, hogy Gulyás Márton diktatúrázik, miközben a 2006-os események idején egy kokárdáért véresre és mozgásképtelenre verték a tüntetőket – hangzott el a Hír TV Keménymag című műsorában.

Beszámoltunk róla, pár napja elfogatóparancsot adott ki a rendőrség Gulyás Márton ellen garázdaság miatt. Az ellenzéki aktivista, aki korábban is számos alkalommal került összetűzésbe a hatóságokkal, miután egyebek mellett összemázolta festékkel az Állami Számvevőszék műemléképületét, önként ballagott be a rendőrségre. 

Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója szerint Gulyás Márton így próbál szerephez jutni, az utóbbi idők mellőzöttsége után.

Nagyon nehéz az élete szegény aktivistának, nem dobált meg mostanában semmit, nem festett össze semmit, úgyhogy valami miatt be kellett kerülnie, úgyhogy odament

- fogalmazott.

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa szerint mulatságos, amikor Gulyás Márton beszél diktatúráról, miközben 2006-ban egy kokárdáért mozgásképtelenre vertek tüntetőket.

Dezse Balázs megjegyezte, Gulyás Márton biztos megirigyelte Szarvas Szilveszter esetét. Szerinte a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettesének sztoriján keresztül látták meg, hogy így be lehet kerülni a hírekbe.

Hír TV