2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Keménymag

Keménymag: Ez most valóban Vidnyánszkyról szól?

Ezen a héten is jelentkezett a Keménymag a politikai ’B’-közép többségében békés, szivárványkoalíciós ninjaharcosaival. Lentulai Krisztiánnal, aki odavan Kunhalmi Ágnes hangjáért, Apáti Bencével, a NER legjobb balettosával és Pataki Tamással, aki a mongol és az izlandi heavy metál rajongója.

  • Keménymag: Ez most valóban Vidnyánszkyról szól?

Nem kaptak mentálhigiénés szakembert, ezért elbarikádozták magukat a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói. Múlthéten is szó volt a SZFE ügyről, de azóta is nagy színészi átéléssel játsszák a dekabrista forradalmárokat…

„Lehet már rég kiebrudálták volna őket onnan, ha Gyurcsány lenne a miniszerelnök”

- vélekedett az író, a Magyar Nemzet újságírója, Pataki Tamás.

„Egyébként nagyon szép ez az egész ideológia mögötte, hogy Vidnyánszky és az ő stábja elképzeléseik ellen van ez az egész. Így eladható a közvéleménynek. Itt mindig arról szól minden, hogy azok a bizonytalan szavazók két év múlva hogyan fognak urnához járulni, itt azoknak a lehalászásáról van szó. De amikor azt mondják, hogy kérik a többi felsőoktatási intézményt, hogy csatlakozzanak hozzájuk, akkor valóban Vidnyánszkyról szól?”

- vette fel a kérdést a Karc FM főszerkesztő-helyettese, Lentulai Krisztián.

„Még ezeknek a nagyon liberális határon túli alkotóknak is érdemes lenne felemelni a kis ujjacskáikat és megmondani, hogyha leukránozod Vidnyánszky Attilát és ezzel azt állítod, hogy nem ismeri a magyar kultúrát, akkor gyakorlatilag azt mondod, hogy az összes határon túli magyar, aki kultúrával foglalkozik, az nem számít magyar embernek, tehát nem a magyar kultúra része”

- mondta Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa.  

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!