2020. december 5.,
szombat, Vilma napja

Informátor: Sakk-matt, Czeglédy „úr”!

2020. március 13., péntek 20:55

Történelmi beismerő vallomást tett az Informátor stábjának a több mint hatmilliárd forintos költségvetési csalással vádolt Czeglédy Csaba, akkor, amikor stábunk arról próbálta kérdezni, hogy véleménye szerint Gyurcsány Ferenc folytatni kívánja-e az MSZP lerablását. A DK elnökének ügyvédje és jó barátja teljesen elvesztette az önkontrollt gyakorlatilag elismerte, hogy adócsaló.

 

Az Informátor stábja ezúttal annak járt utána, hogy milyen politikai hatalmi harcot folytat Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció vezére a komplett ellenzéki oldallal.

Gyurcsány Ferenc „lófejeket” küld az ellenzéki pártok ágyába, hogy megmutassa, ki a főnök, és kit kell szolgálniuk. Gyurcsány miatt a Jobbikot éppen Jakab Péter teszi tönkre, miközben a bukott miniszterelnök korábbi pártját, az MSZP-t eszi meg reggelire.

Gyurcsányt ismerve tudhatjuk, hogy az MSZP jövője már akkor veszélybe került, amikor 2009-es bukásakor parkolópályára tették a szocialisták. Milyen kár, hogy ezzel az MSZP még akkor sem nézett szembe, amikor Gyurcsány 2011-ben pártszakadást előidézve kilépett a szocialisták sorából és megalakította saját szektapártját, a DK-t. Az MSZP sírjának megásása és az ellenzék vezérszerepének a megkaparintása a nagy gyurcsányi küldetés. Utóbbit már ki is pipálhatja Gyurcsány, hiszen a minap éppen ő maga büszkélkedett el azzal, hogy egymásnak adogatják az Apró villa kilincsét az ellenzéki politikusok, akik már házhoz járnak Gyurcsányhoz, hogy a vezér elé járuljanak.

Ugyanakkor a forgatás alatt egy történelmi beismerő vallomás is történt akkor, amikor stábunk láttán a több mint hatmilliárd forintos költségvetési csalással vádolt Czeglédy Csaba elvesztette a fejét és az önkontrollt.

A beszélgetés azért is történelmi volt, mert Gyurcsány ügyvédje beismerte, hogy adócsaló, amikor azt mondta, inkább adócsaló, mint kretén.

Teljes adás:

HírTV