2021. június 12.,
szombat, Villő napja

Informátor: Petry Zsolt letakarítása és a baloldal által irigyelt nyugati szólásszabadság

2021. április 16., péntek 20:52

A Petry Zsolt-ügy is bizonyítja, hogy a liberális propaganda által alkalmazott kettős mérce mostanra eljutott odáig, hogy nem ismer határokat - részletek az Informátorban.

Április 6-án robbant a hír, hogy a Hertha BSC futballklub kirúgta Petry Zsoltot a klub kapusedzőjét, miután a Magyar Nemzet hasábjain egy húsvéthétfőn megjelent interjúban az Európát érintő bevándorlás kapcsán határozottan konzervatív álláspontot fogalmazott meg.

A cikkben arról is beszélt, hogy bár nem ért egyet a válogatott kapusának szivárványcsaládok melletti kiállásával – reméli, nem éri hátrányos megkülönböztetés itthon Gulácsi Pétert a Család az család kampányban megfogalmazott, liberális véleménye miatt.

A labdarúgócsapat azzal indokolta a döntést, hogy a szakember homofób és bevándorlásellenes kijelentései nem egyeztethetők össze a klub szellemiségével.

A Nemzeti Sport főszerkesztője szerint aránytalan büntetésben részesítette a berlini futball klub Petry Zsoltot. Szöllősi György hangsúlyozta, hogy míg évtizedekig a nemzetközi labdarúgás kerülte a kényes politikai témákat, mostanra az egyre nagyobb liberális ideológiai nyomás hatására bizonyos ügyek mellett kiállni kifejezetten divatos lett.

A Magyar Nemzet főszerkesztője szomorúnak nevezte, hogy bárkit is elbocsáthatnak az állásából azért, mert kimondja őszinte véleményét, de hangsúlyozta, hogy a szerkesztőségnek esze ágában nem volt Petry Zsoltot kellemetlen helyzetbe hozni. Toót-Holló Tamás elmondta, hogy bár a kapusedző is megjegyezte, hogy módosítottak a cikken, a rágalmazó hírekkel ellentétben csak olyan szerkesztői módosítások történtek. amelyek teljesen megszokottak, de a publikált anyag tartalmán nem változtattak.

Teljes adás:

Facebook - már minden hatalom felett állva? - erről szólt az Informátor első része

Április 9-én az összes hazai politikus Facebook profilját egyik pillanatról a másikra szinte láthatatlanná tette a legnagyobb közösségi oldal. A baloldali pártok vezetői Gyurcsány Ferenctől kezdve, Fekete-Győr Andráson át Karácsony Gergelyig azonnal kapkodni kezdtek, hogy mentsék a menthetőt. A Facebook tájékoztatása szerint egy technikai hiba okozta a radikális változást, ugyanis hiba került az algoritmusba.

Horváth József biztonságpolitikai szakember szerint a világ kormányai az utolsó pillanatban vannak, amikor még nyomást tudnak gyakorolni a Facebookra és a nagyobb közösségi médiafelületekre. Hangsúlyozta, hamarosan a Szilícium-völgy tech cégeinek nagyobb hatalma lesz az emberek felett, mint a világ vezető országainak.

További részletek az Informátorban