2021. január 28.,
csütörtök, Károly, Karola napja

Informátor: Mi a közös bennük? Hitler, Mengele és Mandela?

Hír TV

2020. július 3., péntek 20:55

A Hír TV oknyomozó magazinjában Losonczi Kata és Gáll Csongor derített fényt több mindenre.

Az elmúlt hetek balliberális politikai botrányairól lassan csak célfotó dönthet, hogy ki állt bele nagyobb butaságba. Eddig csak testnevelésből felmentett politikusokról beszéltünk, de mára történelemből is bukásra állnak. Nekik teljesen mindegy, hogy Hitler, Mengele vagy Mandela.

Újbuda első embere katonaorvosként is dolgozott. Az MSZP-ből kiszivárgott információk szerint Székely Tamás helyett a Gyurcsány-érában László Imrét szerették volna egészségügyi miniszternek, de a befolyásos szocialisták ezt megakadályozták. De elemezzük egy kicsit, mit is rontott el a Hitleres párhuzamban a polgármester.

A nemzeti konzultáció kifejezést Orbán Viktor még ellenzéki politikusként, a 2005-ös országértékelő beszédében használta először. Akkor azt mondta, hogy a 2006-os parlamenti választásoknak úgy akar nekifutni, hogy a tervezett intézkedéseit a választópolgárokkal folytatott párbeszéd alapján építi fel.

Azóta a miniszterelnöknek és a kormánynak sikerült megvalósítania tervét. A nemzeti konzultációk során a választópolgárok érdemben befolyásolták a kormányzati döntéshozatalt. A most kiküldött kérdőívek leginkább a járvány elleni védekezésről és a gazdaság újraindításáról kérik ki az emberek véleményét. Az ellenzéki pártoknak ugyanakkor már kezdetektől fogva szúrja a szemét a nemzeti konzultáció. A baloldali pártok szerint felesleges, sokba kerül és amúgy sem a megfelelő kérdéseket teszi fel a kormány az íveken.

Hír TV

x
Rendkívüli hír