2020. február 25.,
kedd, Mátyás napja

Informátor: Folytatódik a kispesti korrupciós botrány

Hír TV

2019. október 25., péntek 21:00

A bal oldal és a szocik lopnak. A kijelentés hallatán hiába nem lepődünk meg sokan. Az ellenzék bizonyos időközönként újra és újra lehetőséget kap a tételmondtad bizonyítására.

A bal oldal és a szocik lopnak. A kijelentés hallatán hiába nem lepődünk meg sokan. Az ellenzék bizonyos időközönként újra és újra lehetőséget kap a tételmondtad bizonyítására.

Karácsony Gergely például hiába beszélt elásásról, Zuglóban ledugózott szocialista ügyletekről és arról, hogy az MSZP-sek szét akarják lopni a 14. kerületet. Karácsonyt Budapest főpolgármesterévé választották.

Az Informátor hiába mutatta be az elmúlt évek legsúlyosabb és legnagyobb botrányát Kispesten. Egy hangfelvételen hiába hallott arról a helyi MSZP egyik erős embere, hogy aki szoci önkormányzati képviselőként évente nem tud 100 millió forintot lopni az hülye. Az MSZP-s Gajda Pétert és ilyen figurákból álló csapatát újraválasztották Kispesten. Ráadásul korrupció ide, korrupció oda, Gajda Péter még több szavazatot is kapott október 13-án, mint 5 évvel ezelőtt.

Képviselőtestületébe pedig a korrupcióval büszkélkedő és egy buliban fehér port rendezgető Lackner Csaba is bekerült, mint ahogy Somogyi Lászlóné is, akinek a férje az a Somogyi László, aki az összes túlárazott közbeszerzésen tarol a kerületben. A botrányos felvételek sem Karácsonynak, sem Gajda Péternek nem okoztak gondot.

A budaörsi Wittinghoff Tamás szexvideója sem hatotta meg a választókat. Pedig Kispest a baloldali mutyik és korrupció állatorvosi lova. Hogy miért, az a mai Informátor című műsorunkból kiderült.

"Munkakezdés előtt kb. három - négy nappal megkerestek, hogy adjak egy olyan költségvetést, amiből én meg tudnám csinálni, egy minimális összegből. Mondtam, hogy ezért a pénzért tudom megcsinálni, olyan alapon, amit odaadtam költségvetést. Nagy a baj, mert két nappal előtte, a felkért vállalkozó a szerződés aláírása előtt kihátrált a dologból. Kérdeztem Csabától és Somogyi Lászlótól, hogy miért hátrált ki."

- tudtuk meg az arcát és nevét nyilvánosan nem vállaló kispesti vállalkozótól.

Szarvas Szilveszter az egyértelműség kedvéért rákérdezett: Lackner Csabától és Somogyi Lászlótól?

"Igen."

- válaszolta az arcát nem vállaló K.G.

Teljes videó:

Hír TV