2020. augusztus 7.,
péntek, Ibolya napja

Informátor: A baloldal, mely járvány idején is inkább magyart magyar ellen fordít

Hír TV

2020. május 1., péntek 20:55

A magyarországi válsághelyzeteket kihasználó civil szervezetek, a magyar kormányba való belerúgás, migránskérdés, börtönbiznisz, gyöngyöspatai romák ügye. Mi a közös mindezekben? Informátor című műsorunk többek között erre kereste a választ.

Soros György és egyes hozzá köthető alapítványok olyan helyzetek szereplőit is felkarolták, melyre nem is mindenki gondolna. Ha csak egy példát említenénk, ott vannak a gyöngyöspatai romák. Az utóbbi időből ugyanakkor nem csak egy példát tudunk említeni.

Soros György örökjáradék-kötvények kibocsátását javasolja az EU-nak. Ez egyfajta közös adósság, közös felelősségvállalás lenne a tagállamok számára, mely összekapcsolná őket, de ne rohanjunk ennyire előre.

Nézzük előbb a kórházbizniszt és azt a szektort, mely a legnagyobb terhelés alatt áll a koronavírus okozta világjárvány következtében. A magyar kormány a környező országokhoz és Nyugat-Európához képest jól reagált a járványra, amit a baloldal képtelen elismerni.

Bohár Dániel és Szarvas Szilveszter a magyarországi korházbiznisz nyomába eredt, mely Amerikában már jól ismert kifejezés.

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég szakértője mondta el mindennek a jogi hátterét és azt, miért okoz hatalmas problémát az ellenzéki sajtó általi dezinformálás.

Kapcsolódó anyagok:

Deutsch Tamás: Amikor a járvány kifejtette a hatását Európában, Brüsszel hetekig hallgatott

Hír TV