2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 10:55

Ikon

Mindenki a boldogságra vágyik

Vásáry Tamás zongorista csodagyerekként indult, 8 évesen adta első önálló koncertjét, 13 évesen már a Zeneakadémia növendéke volt, pár év múlva Kodály asszisztense, mindezt úgy, hogy közben családját üldözte a diktatúra.

Vásáry Tamás zongorista csodagyerekként indult, 8 évesen adta első önálló koncertjét, 13 évesen már az Akadémia növendéke volt, pár év múlva Kodály asszisztense, mindezt úgy, hogy közben családját üldözte a diktatúra. De a szovjet közönség szerette, 21 évesen sztár lett Moszkvában, '61-ben Londonban és New Yorkban, a 70-es évektől pedig mint karmester is a világ egyik legmegbecsültebb művésze lett, és az mind a mai napig.

 

További epizódok

Huszárik Kata és Szvorák Katalin

Huszárik Kata és Szvorák Katalin

Huszárik Kata színművész és Szvorák Katalin népdalénekes vallott Mohácsi Szilvia mikrofonja előtt. 2019. március 29.
Huszti Péter

Huszti Péter

Kulisszatitkok művészektől. 2019. március 15.
Pál István és Goda Krisztina

Pál István és Goda Krisztina

Kulisszatitkok művészektől. 2019. március 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!