2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Hírvilág: Világszerte hatalmas ünnepségekkel köszöntötték 2020-at

Hír TV

2020. január 4., szombat 19:50

Szerte a világban tömegek ünnepelték az újév beköszöntét: káprázatos tűzijátékokkal, zenés mulatságokkal és lézershow-val búcsúztatták a 2019-es évet. A vezető politikusok újévi beszédekkel köszöntötték 2020-at. A Hírvilág idei első adásában erről is szó esett.

Óév búcsúztatás - világszerte hatalmas ünnepségekkel köszöntötték 2020-at

Szamoán durrantak a pezsgősüvegek először. Majd az új-zélandiak, az ausztrálok és a japánok búcsúztatták 2019-et. A legtovább Hawaii és Midway-szigetek lakóinak kellet várniuk a 2020-as évre.

Feszültség - pattanásig feszült a helyzet Washington és Teherán között

Megölte az egyik legfontosabb iráni parancsnokot és a Népi Mozgósítási Erők vezetőjét az amerikai hadsereg. Washington Iránhoz köthető célpontok ellen hajtott végre légitámadást Bagdadban. Irán legfelsőbb vallási és politikai vezetője kemény válaszlépéssel fenyegette meg Washingtont.

Tűzvész - Ausztráliában továbbra sem tudják megfékezni a pusztító lángokat

Vészhelyzetet hirdettek Ausztráliában a bozóttüzek miatt. A haditengerészet megkezdte a kontinens délkeleti partján rekedt emberek kimentését. Szeptember óta több mint 1300 ház vált a lángok martalékává Ausztrália délkeleti részén. Az előrejelzések szerint pedig nem várható javulás a következő napokban sem.

 A teljes adás:

Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!