2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Hírvilág: Nyerhetnek, de aligha tudnak majd többségi kormányt alakítani a spanyol szocialisták

Hír TV

2019. november 9., szombat 20:00

Migrációs gondok és elitellenes tüntetések jellemezték az utóbbi napokat Európában és a Világban. Budapesten járt a török államfő, aki egyelőre visszatartja az nyugatra vágyó illegális bevándorlókat és menekülteket, akik a Földközi-tenger mentén máshol folyamatosan érkeznek Európába.

Balsors - Nyerhetnek, de aligha tudnak majd többségi kormányt alakítani a spanyol szocialisták

Hiába tartanak újabb előrehozott választást Spanyolországban, a felmérések szerint egyik párt sem szerez majd többséget. Szakértők szerint a voksolás a jobboldali bevándorlásellenes pártoknak kedvezhet.

Boszorkányüldözés - Hiteltelennek tartja az ellene folyó vizsgálódást Donald Trump

Donald Trump szerint hiteltelen az ellene kezdeményezett vizsgálódás. Az Obama-kormányzat egyik munkatársa szivárogtathatta ki azt a telefonbeszélgetést ami alapján a képviselőház megkezdte az elnök ellen az alkotmányos felmentési eljáráshoz szükséges vizsgálatokat. A kiszivárogtató korábban Ukrajna-szakértőként dolgozott a Nemzetbiztonsági Tanácsban, azóta pedig az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség munkatársa. A Trump ellen folyó vizsgálattal kapcsolatos nyilvános meghallgatások a napokban kezdődnek.

Bizalmatlanság - A politikai vezetés ellen tüntetnek Iraktól Libanonon át Bolíviáig

A Közel-Kelet más országaiban, Irakban és Libanonban továbbra is folytatódnak a tüntetések. A kormányellenes iraki tiltakozók az iráni konzulátust is megtámadták. Így tiltakoztak a perzsa állam befolyása ellen. Bár a libanoni kormányfő már lemondott, a bejrúti demonstrálók a teljes politikai elit távozását követelik.

Többek között ezekről a témákról is szó volt szombati adásunkban.

Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!